15.21

 
 
Vet att mitt rum ser tomt ut på bilden men jag har fått nya möbler av min fina mamma&pappa så dom håller på att göra om mitt rum nu men visar bilder på de när de är klart. Men ikväll kommer alicia hit så ska vi hyra filmer och köpa något gott !:D
 

fuck

skulle till stan och träffa en vän som jag inte vart med på ca ett halv år... men har tappat bort mitt busskort och mitt bank kort.... hur fan lyckas jag? men får se hur dagen blir vi hörs senare puss!
 

strong

det andra runt och kring dig gör kommer på värka dig som person.

rosanna is my name

 

Nyss badat

Fyra små söta bilder ;) hehe badade träffade håret och sånt som man bruker göra. Är så jävla GODIS sugen så de inte finns självklart har man Inge godis hemma så får duga med cola bara ikväll. Ska sluta skriva nu och fortsätta med jag gjorde innan jag börjar blogga pusspuss !


söndag

Hejhej va inne i västerås tidigare idag med pappa vi hämtade åt nya mediner till mig,fikade och handlade mat. 
Och jag hoppas ni fattar att jag inte är seriös på bilden! men ska sluta skriva här nu och forstätta fråga ut sarah hehehe ;) puss!

kolla på vad jag gör och inte vad jag vill göra.

På den senaste tiden har jag gjort bort mig ganska bra.
 
hehe menmen skrattar endå åt de lite då och då... min mage står ut minst 1526meter och har så jälva ont i den :( synd om mig.. jag vet;) menmen kan ju bli så om man käkar för mycket. Ska ut med kevin nu hörs senare pusspuss!

Strong

Jag vet varför saker och ting är som de är nu. Jag vet bara inte hur jag ska få orken att leva vidare jag vet att jag är otroligt deppig nu men så de är, när man sitter fast på samma ställe hela tiden och somnar med samma tanken varje natt i över ett år. Men gör allt jag kan varje dag hela tiden jag försöker hela fult ut men hela tiden kommer nån och ska tycka ner än? Varför tycka ner än människa som redan ligger ner som redan mår dåligt som redan vill dö jag kommer aldrig fatta meningen.


GRATTIS HJÄRTAT

idag fyller en av världens finaste männikor år! 16år hehehe 2år hjärtat sen kööörr vi på krogen! hihi!
ÄLSKAR DIG, vi har bara känt varandra lite över ett år men endå betyder du så mycket!♥ du är så bra på många satt du lyssnar alltid på mig mina problem jag kommer ställa upp för dig så länge jag själv står på mina ben! både du och jag har gjort små fel mot varandra men vi klarar allt älskar dig finaste du!
HOPPAS DU FÅR EN GRYM DAG!

Stay strong

 
Bjuder på tre ganska gamla bilder. Måste ta nya bilder med kameran har mest på mobilen.
 
hejhej förlåt för att jag har bloggat dåligt men igår ikväll drog jag till virsbo på fest, sov kvar i virsbo mamma hämtade mig vid 6 idag men skriver mera senare puss!
 

Life

Sitter på bussen mot Västerås nu bloggar mera när jag är hemma pusspuss!


Ska hem till fanny

Hejhej nu sitter vi på Fannys väns altan ska snart ta buss till henne för vi sov här i natt pussis!


På bussen mot Stockholm

Hejhej sitter på bussen mot Stockholm nu. Hann inte blogga hemma men min mamma och pappa körde iaf mig till centralen i Västerås så tog jag bussen där ifrån åt även donken i bilen STANDARD! En bild på min kära donken mat sen en lite halv gay bild på mig hehe pusspuss!


live today

packar och sånt nu. Bilder över är 24dagar gammal vilken koll man har? ;)  
Men ska packa äta lite och så men skriver mera senare pusspuss!
 

Stockholm imorgon :D!

Hejhej bebes! Är på erikslund just nu med pappa vi har vart på stan käkat glass köpt ny mobil inte till mig men... Imorgon drar jag till Stockholm ska va med Fanny Hihi mys! Tror jag kommer hem på fredag men inte säker med blir nog så.


Blunda och LEV!

Kom hem runt 4 mamma hämtade mig i Virsbo sen åkte hon och jag till donken min mamma är fan bäst älskar henne!<3. Så nu ligger jag halft död i min säng de tar så mycket på än av att grina å må dåligt men så är de, önskar jag kunde lägga den tiden på annat på fina vänner som jag har ! Men saker och ting är inte som de ska för mig men jag KÖÖÖÖR på en då! Puss! Bilden är ifrån idag ! Puss


Varför låter jag andra gång på gång förstöra för mig.


MÅNDAG

hejhej va med sarah och moa i västerås käkade även där hehe. Om någon timme tar jag mig till virsbo så de blir nog bra hoppas jag är på världens bästa humör justnu! ska fixa mig lite måste duscha men har så jävla ont i magen hehe käkade nyss pizza men vi hörs puss!
 

Så himla söta!


kollat på hundvalpar-syster.

två bilder ifrån förra veckan.. Och förlåt för att jag hade rosa och blått vet att de inte passar med va vara hemma och så tog jag fram kameran...
 
Vi åkte tillbaka och kollade på hundvalparna så kan visa några mobil bilder på dom senare så söta! om jag inte hade hund så skulle jag vilja ha en♥ Nu på kvällen va min ena syster här fick massor med saker av henne parfymer,smink massor med saker till håret så snällt av henne!♥ JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA SYSTRAR SKULLE GÖRA ALLT FÖR DOM SÅ FINA MÄNNISKOR!! allt dom gör för mig är guldvärt!
Men kom nyss upp ifrån badet och gjort rent mina ben med en JÄTTE bra gram! 
 
 
 
 
 

bara för att du kan så kan inte alla.

hejhej lovers!:D söndag idag veckorna går sjukt fort nu. Va nyss och handla med mamma pappa och min ena syster vi åkte även till ramnäs för vi skulle kolla på hundvalpar med dom va inte hemma. 
everything is not easy
 
jag är så otroligt glad över mig själv ibland väldigt sällan med de händer. Att jag kan låsas vara glad ute bland folk, hur skulle de se ut om man visar alla sina känlsor ute bland folk?! skulle ju aldrig gå. 
Man ska inte alltid säga sannigen hur de ligger till, de gör oftst saker och ting värre än det redan är. 
IAF FÖR MIG, men de är ju inte så för alla.
 
bara för att du kan så kan inte alla- Alltid finns de nån som säger kan jag kan du, nej lilla vännen alla är olika och bara för att du får MVG  på alla prov kan jag inte de. Det här är något jag fått höra hela min skoltid jag har ju haft väldigt svårt i skolan och inte fått den hjälpen jag hade önskat, Då har alltid någon sakt ROSANNA DU KAN BARA DU KÄMPAR nej lilla vännen de går inte alltid bara för att du left ett svensson liv och haft allt så jävla enkelt så har inte jag de... 
 
♥kram♥

03.15

bada är fan de bästa<3
 
hejhej va ute med moa nån timme nu på natten och snackade mys! de är verkligen en tjej jag kan lita på! men när jag kom hem som jag gjorde för kanske 40 minuter sen eller något sånt så lagade jag nudlar till mig och mamma pratade med henne sen la jag mig i badet!:D 
har inge planer för veckan eller jo onsdag ska jag va med cissi i västerås! så de blir nice eller annars vet jag inge än så länge. 
 
 
 

nytt!:D

Köpte de ni ser på bilderna över idag ganska nöjd:)! 

På bussen hem

Hejhej dagen va helt okej sitter på bussen hem nu träffade Sarah och terre vi träffade Daniella shoppade lite åt sen tog vi bussen till erikslund och kollade lite där med. Sen tillbaka till stan träffade Linnea och sen träffade jag två killar ifrån min gamla klass men visar vad jag köpte när jag kommer hem puss!:D


Lördag 21 juli

hejhej lovers! på bilderna över ser ni vad jag har på mig idag! ska gå mot bussen när som helst ska umgås med sarah och terre tror jag, inne i västerås menmen bloggar när jag kommer hem ha en bra dag puss!♥

Mycket få människor lever i dag - de flesta gör förberedelser för att leva i morgon.


Gjorde några synliga fel på bilden över så kolla inte så noga;) hehe... 
 
Hejhej lovers! har ätit gott badat och kollat på film bara tagit de lungt helt enkelt. Imorgon åker jag in till Västerås och umgås med Sarah! måste/vill hehe köpa lite nya kläder så jävla shopping sugen!:D men ska sätta på någon film nu och mysa mig ner i sängen helt ensam.... kramkram!

never let the people do not push you down

 
Hejhej vart med thilda idag vi badade snackade haha och käkade glass hon drog vid 6 tror jag.
Never give up have not even thought of those. No person can ruin it for you unless you allow it.
 
Mår så där just nu, fick reda på en sak idag som jag inte trodde. Tråkigt och är verkligen ledsen för de men är 16år och kan inte hjälpa de fast jag försöker varje dag. Menmen gör vad jag kan för att tänka på de, glad att jag är världens finaste systrar!♥ menmen de finns ju idioter vilket jag har märket i mitt liv. 
Ska ut med kevin och stund och fortsätta kolla på filmen pusspuss!
 

Min ängel <3


Life

Hejhej va med Emma sen kom Thilda sen träffa vi ante och Noah. Sen drog Thilda och vi några folk treeeevligt!!:D sen jag Emma ante och Noah hem till mig Jah lagade mat sen låg vi fyra i min dubbelsäng. Senare kom Thilda så snackade lite med hennes vänner med hade iaf en bra kväll eller iaf helt okej !:) dom andra drog nyss så Thilda sover kvar men vi hörs puss!


Torsdag 12.41

En trött tjej på bilden hehe men jag bjuder på DE!:)
 
HEJHEJ vaknade nyss. Senare ska jag träffa emma vi ska käka tillsammans♥ för hon kommer va bort över två veckor :( så måste börja klä på mig och sånt nu PUSSPUSS!
 

03.09



hejhej sitter uppe och kollar på film helt själv haha inge ensam...  men tog en liten paus ifrån filmen och läser bloggar och passar även på att blogga lite då. Ni kan passa på att fråga något mer i min lilla frågestund här  http://rholm.blogg.se/2012/july/utkast-jul-16-2012.html#comment   så svarar jag senare inatt eller imorgon!:) får se vad jag känner för. 
Som ni ser på alla mina bilder är mitt rum riktigt stödigt hehe... Men ganska många tjejer bruker ju ha de eller hur?;) funderar på att lägga mig i badet och forstätta kolla på film och fixa lite popcorn och cola blir nog nu så MYS! 
 
 

00.27

 
Mitt liv mina problem brukar man säga, men mina/dina problem blir lätt andras. 
 
Hejhej lovers! drog till virsbo med emma, va där sen hämtade min kära mamma mig runt halv 12. När jag kom hem lagade jag mat till mig själv. Känner mig riktigt duktigt!:D nästan lite stolt... men ska ut med kevin en snabbis nu skriver väl mer när jag kommer in puss!

det som inte dödar dig gör dig starkare.

GODMORGON LOVERS! med mig är allt ganska så bra just nu, trots visa idoter som inte fattar något. 
Hur många gånger ska man behöva säga massa sak till en människa för att den ska fatta?! haha. 
 
Ska till ramnäs eller virsbo senare de visar sig men nu ska jag äta tjockis som jag är hehe;) 

Everyone has a story of his childhood, was one of seven children have a horrible history.

 
Skulle dra ut idag men då somande jag... HEHE. Hade några sms och missadesamtal av mindre gladA killar när jag vaknade runt 12 nu inatt...Så blev trots allt hemma inatt iaf bilderna över tog jag nyss kände att de kanske kunde va lite roligt med nya bilder;) 
 
 
I have so often said that life could be better and I have had the same damn right every time.
 
 

köpte idag

älskar att shoppa de gör mig verkligen hur glad som helst!!!♥
 
hemma nu senare blir de nog ut själv eller med emma och träffa två pojkar hehe ;) älskar att låta lite hemlighets full! 

you do not treat a man as you did for me.

 

HEMMA HOS EMMA


förlåt för dålig blogging men vart och shoppat och ätit ute med mamma och pappa idag fick bara med mig två saker hem visar er sen!:) just nu är jag hos emma med henne erika drog för nån timme sen. Har inte haft någon större lust till bloggen häller menmen senare kanske jag och emma ska träffa några pojkar ;) men får se hur de blir.
KOLLA VAD JAG ÄR SMART! jag ladda upp massor med bilder på min blogg men jag publicera aldrig dom så kan anända dom bilderna nu hehe dom jag gjorde med bilden över(har ju emmas data nu)
 
bloggar mera när jag känner för de PUSSPUSS!
 

always strong

 
I hate my life, but will do anything to make them better.
 
 

16 juli 2012

jag har varje gång tagit bort mina frågestunder för jag ångrat mig men nu skiter jag i de KÖR PÅ EN NY FRÅGESTUND!:D svarar när jag känner för de pusspuss å juste blir hemma idag.

Om igår och så

Hejhej igår kväll drog jag Moa och Emma till Virsbo senare drog jag Emma ante Noah Gustav och nicko till ramnäs hehe! Vaknade upp hos antes mormor med Emma och Noah sov i en timma.... Jag och Emma väntade på tåget på morgonen som aldrig kom så fick ta kvart över 9 tåget! Menmen idag ska jag till Virsbo igen kommer hem imorgon puss men bloggar mer innan jag åker !:)


Snart får jag åka hem

Haft en bra kväll/natt/morgon skriver mer om de när jag orkar puss


Mys!

Hej mina fina! Runt två tog jag bussen till Västerås träffade Sarah vi fikade och gick runt på stan köpte ett par örhängen som ni ser på bilden sen köpte jag med mig subway på bussen hehe lovelove! Lite senare drar jag mig nog till Virsbo med Emma tror jag så de blir nice puss! Sitter på bussen nu men vi hörs kram och hej!


never

De finns så mycket bakom varje männsika som ingen vet, många går runt och snackar säger att man vet, hånar, kollar konstigt, skrattar fast man inte vet hur de ligger till jag har gjort samma sak själv, men jag ångar mig jag är inte bättre än någon annan jag har inte rätt att se ner på folk. Visst kan man snacka skit om folk med sina vänner men inte så hon/han ser.
 
Jag hatar när andra människor snackar om än eller ens familj SNÄLLA fina ni fråga om ni undrar något isf att bygga upp en egen bild av dom som hänt. Nu är jag 16år men när jag va mindre hände en hemsk sak som jag inte välat säga men 4st vet nästan 4st för mycket. Jag ångar mig att jag sa de till nån alls skulle de komma ut vet jag inte vad jag ska göra. De har vart än oro för mig hela tiden om de kommer ut vart jag ska ta vägen då? 
 
Men de är bara glömma och gå vidare än om de är svårt, för mig näst in till omöjligt. Men varför ska jag ge upp för att andra människor förstört för mig? jag har ju endå inte skapat dom problemen själv iaf, de är sjuk hur andra människor kan få en depmerimad hur andra människor kan få än att vilja dö. 
 
En dag jag lovar, då fan ska jag skriva/säga allt som hänt så andra människor kan förstå allt skulle kanske bli lite enklare i min vardag då. Nu gör jag allt jag kan för att må bättre men de går så jävla dålig/fel för mig men jag gör iaf mitt allra bästa varje dag.  Jag lovar er de är inte lätt när man bygger upp saker gång på gång sen rasar de ner igen så måste man börja om igen! 
 
i never give up. 
 
 
 
 
 

--

Hejhej bilderna är ifrån min kväll/natt nu bara på kvällen/natten har jag badat 3 gånger själv och en gång med Emma haha badar hela tiden i mitt älskade lilla fina badkar!<3333. Är Inge trött alls vakande ju j runt 18.00 idag hehe vänt lite på dygnet kanske... Men de gör ju Inge har ju sommarlov!:D


00.32

bild ifrån Malta språkresan 2011 saknar de mer än allt just nu!♥
 
Hejhej emma åkte hem för en halv timme sen kanske, tidigare idag va jag mamma och emma handla godis så sitter och tjockar mig med de nu. KÄNNER VERKLIGEN ATT JAG ÄR VÄRD DE. Just nu är mitt liv helt jävla sämst men låsas att allt är bra, men de funkar får ta tag i mina problem en dag just nu är jag för svag, men jag gör mitt bästa vara dag och de får väl duga... 
 
Jag och emma låg i min säng och skulle sova 11 imorse, men då börjar grannen klippa gräset??? 11 på morgonen ARG blev jag iaf. Riktigt dåliga stil måste jag fan få säga.
 
KRAM PUSS HA DE BÄST GULLISAR!:D

Lördag

Hejhej hade en as bra kväll igår skriver mer om den senare lovelove!! Emma sov hos Mig i natt eller a vi sov mera på dagen nu håller min mamma på att lägga mat till oss:) vi hörs senare


Jordgubbar med mjölk.

Hejhej sitter i min säng med datan och käkar jordgubbar med mjölk!:D idag har jag vart med mamma i västerås vi hämtade min bror och käkade glass, kom jag nyss hem ifrån emma så va med henne stund, ska snart med mamma å syster och handla. 

Hemma !:D

Hejhej jag och Moa missade tåget till Virsbo men hennes gulliga farmor körde dit oss, först va vi på ett lan med någras grabbar sedan gick vi hem till wiwat va där med Erik Moa Alex och Qvick träffade även ella en snabbis runt 6 på morgonen hämtade moas pappa oss och cyklade hem ifrån Moa. Är grymt trött eftersom jag inte fått sova på hela natten och nu ska jag lägga mig i badet puss !


20.15

hejhej vart med min pappa idag vi va och käkade i västerås fikade va hos hans vän och handlade sen hem och efter en stund körde han mig till moa så nu sitter jag här!:) min pappa är världens snällaste älskar honom massor!♥senare ska vi dra oss till virsbo tror jag.
jag och moa igår i bilen på väg till virsbo. bästa snäckan♥
 

ge aldrig upp, våga hoppas.

Hejhej allt bra med er? :D med mig är de ganska bra har sovit riktigt dåligt inatt vaknade 5 i morse av en sak, men att andra människor är dumma i huvdet ska inte få förstöra min dag. Ska dra till Erikslund med pappa när han kommer hem om en halv timma eller så kanske, senare kanske jag dra mig till virsbo får se, ikväll ska jag iaf hem till min älskade majsan ♥ Så min dag blir säkert bra ;) pusspuss så hörs vi senare eller något liknade!

Hemma

Hejhej åkte hem till Moa vi kollade på film sen vid halv 12 körde hennes farmor oss till Virsbo va där i några timmar kom nyss hem min mamma hämtade oss men ska lägga mig i badet nu bilder under tog jag nyss puss !


Onsdag 11 juli

Hejhej just nu håller jag på att fylla badkaret med vatten ja vad annars ska jag fylla de med?! Hehe... Är riktigt trött hela tiden vet inte varför. Åt nyss en kex chockade tjockis jag är!:)!!! Men ska lägga mig i badet och lyssna på musik nu:


ge aldrig upp hoppet om livet.

 
 
 
 

Tisdag

Hejhej sitter hemma hos Emma nu vi kollar på aa bilden över ifrån min dag.


Våga gå vidare.

Rosanna heter jag föddes den första juli 1 juli 1996 vad vill ni veta om mig? Jag har fem syskon bor just nu med mamma pappa och två av mina idioter till syskon. Jag har alltid bott med mina syskon de har vart väldigt jobbigt på många olika sätt. Men förra våran försvann två av mina brorsor dom flesta vet ju vad som tog vägen så bodde då själv med min mamma och pappa i ca 10månadet skulle jag tro att de va. De är jobbigt att inte kunna prata med dom när jag ville och så, på dom där månaderna tänkte jag så mycket inte mycket sömn då häller och hösten 2011 fick jag papper på jag är svårt deprimerad. Blev sjuk skriven ifrån skolan ett tag. Jag hatar verkligen mitt liv men jag lyckades hjälpa mig själv och nu har Jah tagit mig upp på benen igen då med medcin oxå men endå jag är stolt att jag lyckades trodde aldrig de, men jag är så rädd att falla ner igen. EN DAG ska jag säga hur de ligger till varför jag är deprimad varför jag ville dö allt måste ju endå få ett slut. Ingen vet allt men fyra personer vet lite av de. Jag ska aldrig svika mig själv aldrig inte igen därför kommer jag säga hur de ligger till en DAG Så alla kan ju veta, och NEJ det som hände i våras är inte den stora anledningen till att jag är deprimerad.


Se på livet genom framrutan, inte genom backspegeln.

Bilden tog jag va några dagar sen.
 
Hejhej är riktigt jävla trött nu va med pappa i Västerås vi fikade och sånt kollade på saker till huset och nu har jag nyss ätit mat. Har inget att skriva just nu så bloggar senare PUSS.

always strong

Vaknade nu och kan inte somna om för mycket tankar som snurrar har tagit ett sömn pillar så ska lägga mig ner och hoppas på att jag somnar snart igen.
 

Mycket få människor lever i dag - de flesta gör förberedelser för att leva i morgon.

hejhej. Igår körde min mamma in mig och emma till stan vi gick runt lite sen satt vi oss på löga i flera timmar med några vänner. Sen tog vi natt bussen hem och han sov hos mig. Idag ska jag inte göra ett skit så jävla trött;) och mitt rum är stökigare än allt. Nån som vill städa?(a) hehe.

Du borde ta en promenad i mina skor.

Jag är trött på dig din störade personlighet din ord mot mig sätt du ser på mig nu, hur du gång på gång pratar bakom min rygg hur du kan se mig i ögonen och säga att du älskar mig sen sviker du mig, hur du kan förndrea mig in för andra. Hur fan kan du ljuga om mig till andra människor sen le när du ser mig, och ibland kolla ner i marken som du inte ens ser mig, du får mig att grina känna mig mindre värdefull jag hoppas att du tycker att de är värt de.
 
 
 
 
 

lördag

snygg bild hehe moa som tog den igår.
 
Hejhej kvällen/natten igår va väl bra bortsätt ifrån visa saker ;) men om alla bara kunde sluta förstora upp saker så skulle de va mycket bättre!!!! vi drog ifrån löga runt 1-2 då käkade vi donken sen hem till sarah med erik alex och wiwat så alla vi sov där va väl helt okej. Nu sitter jag och sarah själva hos henne dom andra drog för nån timme sen!:) ska snart hem så bloggar väl mera då puss!

HOS SARAH.

Hejhej vi ska snart dra till ica och handla med moa och sarah själv ville jag åka till donken men nej inte dom... hehe får veta tills senare!:) pussssssssss
 
 

bakar

Bilder ifrån just nu med bästa flickorna!!!:D vi bakar hehe!!! käkar smet nu pusssss

hos Sarah.

tre bilder på min finaste sarah!:D 
 
hejhej käkade midddag med moa på stan idag sallad hehe gott ju sen mötte vi sarah vi har handlat gott och ska nog ta de lungt ikväll så jag och moa sover hos sarah inatt. VI hörs senare pusspuss!:D

Onsdag 4 juli

hejhej lovers! :D kom hem för nån timme sen käkade donken idag heheh! glad tjej för de:D! sen när jag kom hem av jag dum i huvdet och åt igen.... ångest haha nedå. 
Två bilder ifrån idag innan vi tog bussen ner till donken hehe!:D 
Nu ska jag bada tvätta håret och sånt byta om och allt sånt!! Senare ska jag sola med emma och ikväll ska jag träffa moa. Idag tog jag och moa tåget hem ifrån Västerås och när jag gick hem va de nån tjej som cyklade saktare än vad jag gick haha sånt gör mig arg puss och hej!
 

bilder ifrån idag/kväll.

Sitter hos sarah med henne och moa orkar inte skriva nu men bjuddddddder på massor med bilder över puss!!:D:D

min dag

hejhej bebes!:D va ju hos min syster sen kom moa dit vi va där en stund sen cyklade vi hem till mig sen hängde jag med henne en dit hem och nu är sarah här och har vart här i någrar timmar, tror vi ska ut och träffa moa snart sen vid 11 tar vi bussen hem till henne blir donken hehe!:D tar med mig kameran så ni får bilder. lovelove!
Bild på mig sen i våras.
 

Nytt

Köpte de på bildena över igår. Snart ska jag cykla ner till min syster och gå ut med hennes hundrar, hon måste ha världens bästa lillesyster;) tar med kameran så kan ni få se bilder bilder på dom!:) vi hörs puss!

Allt du säger leder till något dåligt eller bra.

 
Allt du säger leder till något dålig eller bra ingen som vet i förväg. Jag har mått dåligt så länge jag kan minns men de blir bättre det är redan bättre, jag åt medcin i ett halv år innan jag blev lite bättre. Jag idag just nu för stunden kan inte förstå hur min mamma&pappa och mina fina systrar orkar vänta hela tiden hör mig säga gång på gång jag lever inte då. Ibland vet jag inte själv hur jag har orakt först och främst de som har hänt som är hela stora anledning till när jag blev deprimerad sen har ju de byggts på av massor med saker som jag inte kan skriva här men jag har lovat mig själv när jag blir äldre mognare kan ta konsekvenserna av att jag har valt att sakt de så ska jag säga de jag vill inte leva med en stor hemlighet hela livet. 
 
Hejhej kände för att skriva av mig lite gran så gjorde de men va ute med moa ett tag vi snackade och sånt bara va inte ute alls länge. Ska gå ner och äta imorgon ska jag ut med min systers hundar så måste försöka sova oxå så jag inte sover för länge och glömmer dom hon kommer på riktigt HATA mig då;) 
 

fick av min familj.

Dom skorna på bilden längst ner fick jag av min ena syster av min andra syster fick jag pengar och blommorna och halsbandet fick jag av mats och bibbi och restan fick jag av mamma och pappa♥
Ska ta cykeln och åka och va med moa nu så vi hörs puss!
 

Min dag i text och bilder.

hejhej! haft en bra dag. Börjde med att moa ringade och väckte mig halv 1 sen drog vi och åt snackade och sånt, efter de träffade jag emma och hängde med henne på en sak. Sen hem till min syster vi drog till erikslund jag valade ut en sak jag ville som jag fick som prisent av henne tack! hon bjöd mig på mat oxå:) sen träffade jag sarah på stan vi gick på bio såg filmen LOL jag tycker den va bra!:D Sen tog jag tåget hem.
 
Nu är jag hemma och bilderna över är ifrån min dag, ätit massor:( Om någon timme ska jag ut och träffa moa som igår kväll!:D
 
 

16 ÅR NU!!!:D

gammal bild men pussssss!!ska ner och öppna mina packet nu pussssss!

RSS 2.0