finns nu på devote

http://rosannaholm.devote.se 
 
 
 

rosanna is my name

Hejhej en av mina bästavänner va här ett tag idag jag och mamma hämtade henne sen käkade vi pizza och kebeb och pratade, älskar dig!♥ äter ute mat varje dag aldrig hemlagat haha vill inte vet hur mycket jag gått upp den här sommaren... lite senare ska jag träffa min bästis pusspuss!
 
 
 

Onsdag

min mobil funkar litelite och med lite menar jag att man ser inte så mycket på den men de går å ringa haha!:D så tar bort inlägget under. Idag ska jag ta de lungt sommarlovet är snart slut hade ett helt okej sommarlov med vänner och så bara vart i sverige men i höst ska jag åka utomlands, ska tvinga nån att äta pizza med mig oxå hehe och ikväll ska jag va med en kompis pusspuss!

Everyone has a story of his childhood, was one of seven children have a horrible history.

En bild när jag har sovkläder ostädat rum obäddad säng, exakt så de bruker vara i mitt rum om jag ska vara ärlig. 
 
 
 

never let the people do not push you down

hejhej sötisar! blev ingen middag hemma. en av mina fina systrar ringade mig så mamma körde dit mig sedan köpte vi färdig mat och kollade på film mysmys! hon ställer alltid upp på mig! så tacksam för de!♥ men nu kom jag nyss hem ska lägga mig i ett bad och ta de lungt så vi hörs pusspuss!

nytt.

Det på bilderna över köpte jag idag ganska nöjd!:D Åkte in och träffa sarah vi åt lunch och shoppade lite sen hem till henne efter de tog vi bussen till ett mysigt sälle vid vattnet där vi fikade och tog kort, lägger ut bilder ifrån de så fort jag får bilder av sarah pusspuss! ska gå ner och snart äta middag med mamma och två av min syskon!♥
 
 

Lunchar med Sarah på stan


Vart i ramnäs

Kom nyss hem ifrån ramnäs mamma körde dit mig vid 9 och hämtade Mig så kom nyss hem ska käka nu puss


Fin middag med emma

Käkar mat med Emma på 31an ska va med Sarah imorgon isf för idag så ska nog va med Emma större delen av dagen så se bli as bra puss!


måndag en vecka kvar till skolan börjar.

 
Bild på emma och mig,  är några dagar gammal. JAG ÄLSKAR DIG!
 
hejhej. Om en vecka går jag i skolan, men just nu ligger jag i sängen med en cola brevid mig och på andra sidan emma som sover haha,  Senare idag kommer Sarah och sover här så de ska bli kul :D blir väl köpa godis och kolla på nån film tror jag! 

Du borde ta en promenad i mina skor.

 
Va på pizzan med emma och johanna för nån timme sen.
 
 
 
BLIR SÅ TRÖTT PÅ VISA MÄNNISKOR SOM ALLTID OCH JAG MENAR ALLTID SKA TYCKA NER ÄN? VAD VINNER DU PÅ DE? INGET DU KOMMER BARA BETYDA MINDRE OCH MINDRE FÖR MIG, OCH LEDSEN MEN JAG KOMMER ALLTID FÖRKNIPPA DIG MED NÅGOT  DÅLIGT.
 

nytt

köpte för några dagar sen.
 

Strong

Vill säga hur saker och ting ligger till men kan inte, för feg för att visa hur jag egentligen mår och vad som händer i mitt liv och vad som hänt. Den 24 ska jag träffa läkaren igen, hela förra hösten och i våras va jag där ibland flera gången i veckan menmen Emma ligger bredvid mig och sover vi har ätit idag och ska tvinga mamma att börja göra tacos till oss!:D hihi. Efter vid hade ätit så somnade hon om?! Snällt Emma. Vi hörs senare pusspuss !!


Söndag

Hejhej lovers!! Bakade och lagade mat med Emma vid 4-5 inatt hihi gick Inte ens att äta. Nu ligger hon bredvid mig och sover jag vakande för ett tag sen, om 8dagar börjar jag skolan.... Ska väcka Emma så vi kan äta frukost pusspuss !


Allt som har en början måste oxå ha ett slut.

Är med Emma, förlåt för att jag inte Bloggat så bra på sista tin men mår sämre nu än förr men vi hörs när som helst !


strong

En ganska gammal bild på mig.
 
Hejhej jag mår inte så bra just nu, saker och ting är inte som de ska men ikväll ska jag iaf träffa en av mina bästavänner om jag känner att jag orkar de. Vi hörs puss!

Mycket få människor lever i dag - de flesta gör förberedelser för att leva i morgon.

hade en bra dag istan med sarah älskar dig min fina vän!♥ sen drog jag vidare till virsbo kom nyss hem.
en gammal bild.

Snart mot stan

Hejhej pappa ska köra in mig till stan ska nog först fika med han på erikslund eller något sen träffa Sarah ! :D så de blir as bra! Och ikväll ska jag festa så de blir nog en bra fredag skolan börjar ju snart :(


Mina fina<3

Älskar er så jävla mycket !


strong

tvättade nyss håret, börja tänka på en sak som fick mig att må sämre men ska ta med hunden på en natt promenad snart.
 
Måste lära mig att leva mer fullt ut om ni fattar låtar ALLTID små saker förstöra för mig.
PUSSPUSS!
 
 

life

drog ut och träffade astird och malin sen kom nån kille och sen kom emma och melle efter en stund tog vi oss till pizzan sen drog jag melle och emma hem till emma och kikade film och hem nyss.
Just nu går de inte att ladda upp bilder på blogg.se men vi hörs senare inatt ska bli bättre på att blogga;)

Trött

Sov i ramnäs natten till idag med Emma och några killkompisar. Idag har jag ätit donken med min mamma sen träffat Emma en stund nyss handlade jag lite gott ska ut med huden sen mysa !! Imorgon blir de luncha på stan med Sarah sen festa på kvällen kommer nog bli as bra!:D


Sliten puss på livet bloggar mer när jag kan


Kramkram

Hejhej är fortförande med Emma vi har vart i Västerås idag med hennes mamma och pappa trevligt!!!! Kram och hej


God morgon

Emma sov här inatt vi åkte lite bil i natt pusss


Jag älskar dig


Stan med Emma

Vi provar kläder hihi pusspuss!


knappt två timmar sömn.

 
Vaknade 8 imorse... inte likt mig hehe sovit knappt två timmar inatt. jag har smsa,skrivit med vänner på fb,ätit onyttigt, och badat så blev inte så mycket tid till att sova. Min bror lagade nyss mat till oss, ska lägga mig i sängen och fortsätta skriva med en vän pusspuss!

Myser hemma med cola och kakor

Hejhej springer runt på mitt rum haha no life... Käkar kakor och dricker cola UNDERBART ;) mitt liv känns så mycket bättre nu!!! Imorgon ska jag in till stan med Emma tror jag hehe mys! Va hemma hos henne idag ju hennes syster och hennes syster kille lagade mat och dom har världens sötaste barn! Men kan kanske lägg ut bild på barnet sen måste ju fråga dom först!:)


hem till emma.

hejhej är ganska så glad nu!:D ska dra hem till emma inte träffat henne på över två veckor! så min kväll kommer nog spunders med henne pusspuss och hejdå lovers!
mongo bild jag vet... men lite så jag är ibland;)

Måndag

hejhej va med moa igår hon sov hos mig hon låste även in oss på mitt rum... tack älsklingen!<3 heheh iloveu moa! menmen hon åkte hem för en stund sen nu ligger jag i sängen med datan och en talrik mat hihihi och ikväll kommer min andra halva hem!:D:D så ska träffa henne ikväll mysmys!
bjuder på bilden...

Hund.

 
 
 

Se på livet genom framrutan, inte genom backspegeln.

HAHA nån hade kommenterat och fråga hur många killar jag haft innanför byxorna haha gullig fråga måste jag säga och svaret är 1;) och bästavänner är moa.emma,sarah typ.
 
Hejhej kom in för ett tag sen träffade ju min älskade moa!!!♥
 
En sak jag har tänkt på när man träffar någon typ en gammal kompis eller vem som helst så säger jag eller den alltid hur mår du?(artidhets fråga) vad vill dom att man ska svara?! som de är? nej men du jag mår jätte dåligt och hoppas allt tar slut snart själv? haha nej men stör mig så sjukt på sånt även fast att jag gör de själv... man svarar ju endå alltid bra på den frågan...
 

hund

Två bilder på en av mina systrars ena hund som jag tog idag!:D gosis! menmen ska ut och träffa moa snart vi ska väl bara ta de lungt gå runt och prata lite tror jag. 
 
 

always strong

 
Hejhej har nyss vart ute med hunden min gosis! ska äta något och ikväll ska vi grilla med alla min syskon som jag har kontakt med dårå, och ikväll/natt ska jag vara med moa.
 
En här bilden togs för ca 6månader sen. 
Tiden har gått så fort men endå så sakt den här sommaren har gått så jävla fort!!! haft en helt okej sommar med vänner,fester,vart i stockholm och träffat världens finaste människa! ♥ bara tagit de lungt, jobbat med mig själv för att kunna må bättre än dag. 
 
 
 
always strong♥
 
 

lördag



 
hejhej kvällen igår sporade ut lite smått;) sånt som händer. Men nu ska jag va nykter väldigt länge!:D menmen min mamma hämtade oss inatt i virsbo så sarah sov här idag ska jag fira min älskade syster som fyller år!:D ska oxå hänga upp kläder, så kanske jag kan visa bilder på hur mitt rum ser ut :D!
 
 
 

Med sarah

Hejhej åkte in till Ikea med pappa Och handla sen efter de träffade jag Sarah vi käkade Kina mat hehe;) nu väntar vi på bussen som ska ta oss ner till stan Ikväll blir de party!!:D


live today

hejhej när jag kom hem ifrån västerås så fixade mamma åt sen drog jag till moa kom hem för ett tag sen.
Nu ska jag sätta på en film eller något sånt och tjocka mig ni ser ju på bilden hehe... 
Ser ni mina söta tofflor där nere?;) 
 pusspuss skriver mer snart!

I bilen

Hejhej sitter i bilen med mamma Pappa och min ena syster vi ska till Ikea och köpa något mer till mitt rum sen hämta pappas nya bil och handla mat, har inte käkat donken på en vecka idag?! Ska försöka tvinga dom att äta donken med mig!!! Hehe pusspuss!


vart med moa

gammal men gullig bild på moa och mig!♥
 
Hejhej kom hem för ett tag sen vart med moa hela kvällen JAG ÄLSKAR DIG MOA HEHE PUSS!! 
Ska gå ner och laga mat nu puss!
 

Onsdag

hejhej igår va jag först med alicia så gick runt och prata i en timma sen va vi hos henne . Sen drog jag hem senare vid 12 kom moa vi badade med tända ljus hehe mysigt!:D snackade och så vi somnade runt 3 kanske? hon drog nyss hem. ÅÅ min fina mamma har gjort så fint i mitt rum tack mammi!♥
visar bilder sen.
 
 

RSS 2.0