det som inte dödar dig gör dig starkare.

Hejhej idag har jag inte gjort mycket alls träffade emma en liten stund för flera timmar sen. 
Ska städa lite i mitt rum bada och sånt, imorgon firar jag min dag med min familj, jag firar inte med släkten, men de är bra och mysigt endå! Visar bilder på de jag får imorgon eller övermorgen sen.
PUSS 
 

Se på livet genom framrutan, inte genom backspegeln.

Har nyss klät på mig vad jag har på mig idag ser ni på bilderna över, nu ska jag äta något sen åka till Västerås med pappa och mamma tror jag. Ha de bäst vi hörs senare puss♥

00.46

Hejhej åkte in en snabbis till stan med emma vi träffade några sedan åkte vid halv 11.
Bilderna tog jag nu i natt. Och jag vet att min bloggning har vart dålig den senaste tiden men har som sakt sovit i virsbo ganska mycket men på söndag ska han sova hos mig, fyller ju fan år då!:D 16år, så imorgon(fast de blir ju idag nu men) ska jag och min pappa åkte in och köpa de sista till mig och sånt, vi ska oxå käka lunch ute någonstanns. MYS. Men ska försöka städa lite i mitt rum vilket som aldrig kommer hända hehe.

sorry

hejhej. Åkte till virsbo i onsdags som jag skrev och åkte aldrig hem igår sov kvar haha sovit hos honom 5nätter på en 6dagar haha. Men inatt blir jag iaf hemma kom nyss hem ifrån honom min pappa hämtade mig men måste upp och byta om nu mamma lagar middag och snart får vi några gäster! vi hörs senare pusspuss!
 

19.37

Hejhej va på erikslund med min mamma vi fikade och valade några saker jag vill ha när jag fyller på hehe inte långt kvar nu! fyller på SÖNDAG:D  Om någon timme tar jag tåget till virsbo, sover där inatt med.
 
Riktigt gammal bild på mig.
Just nu blir jag mer och mer nöjd med mitt liv för varje dag. Så jävla underbart!
Men jag bloggar mera imorgon pusspuss!
 

Onsdag

hejhej i söndags sov jag i virsbo och igår tills idag men nu sitter jag hemma hos emma med henne, hittils har de här SOMMARLOVET vart bra om man inte räknar med de dåliga vädret. Ska till erikslund med mamma idag tror jag sen mot kvällen eller lite senare på eftermiddagen blir de virsbo.
 
JAG ÄLSKAR DIG♥

Den får inte några vänner som är rädd för att skaffa sig ovänner.

hejhej vart med moa i stallet tidigare idag, sen har jag inte gjort något men ska dra till virsbo snart så måste klä mig på men vi hörs imorgon pusspuss!

Mycket få människor lever i dag - de flesta gör förberedelser för att leva i morgon.

Hejhej!:D i går natt som emma här kul att veta skrev aldrig de förut menmen... Mitt liv har blivigt så mycket bättre jag har världens finaste männsikor runt mig!♥ Saker jag gör får mig att sluta tänka på varför jag mår dåligt. Så jävla glad för allt jag har gjort! eller a nästan iaf ni fattar;) 
 
Livet är mer underhållande än vad vi anade.

Ett barn som kritieras lär sig att fördöma.

bilden tog jag tidigare idag eller a nu blir det ju igår. Va en kompis hela kvällen gick/sprang till konsum för att jag skulle köpa godis till oss haha kom in 3 minuter innan de stängde... TUR... sen köpte vi pizza och satt och snackade. Drog hem vid 1. 
puss!

Man ska aldrig säga aldrig.

hejhej träffade moa vid halv 10 vid, vi gick runt i sura och snackade om allt hehe så skönt!! senare åkte vi till virsbo hennes snälla farmor körde dit oss! vi va där med folk och sånt sen hämtade min mamma oss och vi åkte vidare till donken hehe.Nu sitter jag själv i min säng med datan och mobilen brevid och smsar plus musiken på en killes spotify, de dom inte vet lider dom inte va;) hihi.
 

det som inte dödar dig gör dig starkare.

hejhej ursäkta för att jag inte har bloggat men igår pratade jag med en vän som jag har bråkat med vi käkade donken och snackade om allt så de känns lite bättre iaf. Sen till virsbo vi gick runt va på nån fest hade de galet bra iaf sen kom vi hem vid halv 6 på morgonen sov inte hemma då;) så sov kvar i virsbo sen va jag ute där lite idag snackade med cissi och så sen hämtade min mamma mig. Och jag och erik somnade typ 10-11 på morgonen hahahaha sov max 4 timmar inatt sen ska käka nu puss!
 
jag och fanny sommaren 2011 i malta språkresa saknar de galet mycket!♥

Den får inte några vänner som är rädd för att skaffa sig ovänner.

 
 Kan inte sova, massor med tankar surrar i huvudet, va hos hemma för några timmar sen vi snackade och åt satt vid datan och sånt, älskar henne så jävla mycket♥ när jag skulle hem va jag ut och gick själv i en halv timma riktigt skönt så kom hem runt 02.00 sen dess har jag mest smsat haha ätit, gosat med hunden och sånt! Imorgon ska jag till virsbo och sover även kvar där :) 
Just nu sitter jag i min säng och lyssnar på musik,smsar... 
 
 
Det finns alltid ett varför.
 

lev idag.

Hejhej imorgon blir det shopping till min födelsedag sen virsbo, idag har jag inget gjort något så skönt! eller ju åkt lite bil standad ju! :D ätit massor hehe :( fuck life haha..... men ska ut med hunden lite snabbis oxå sen bädda nytt i sängen och sånt.

det är först när man släpper taget om något, som man kan gå vidare.

 
 
hejhej emma drog nyss, det endå vi gör på nätterna är att åker bil. hehe för några nätter sen åkte vi med A för att jag ville åka till västerås för chips???! skrev aldrig de i bloggen då men nu vet ni.
För två månader sen trodde jag aldrig att livet skulle bli bättre, va orolig för att visa skulle svika mig men nu har det hänt så är jag ju rädd för det nu (eftersom det redan har hänt) kunde inte ens prata om min framtid, men fina människor i mitt liv har visat vad jag betyder för dom och allt känns 10gånger bättre!♥men är rädd för att falla ner igen men för allt jag kan för att må bra!
 
 

va i virsbo... bilder på de jag köpte...

hejhej vart med emma större delen av dagen! va i virsbo och kom hem för nån timme sen ska nog dit imorgon med,hon sover här inatt som vanligt!:) älskar dig min finaste!♥ men är ganska nöjd med de jag köpte iaf men vi hörs sen puss!
 

shopping

bilderna över är ifrån min dag. Vaknade då kläde vi på oss sen körde J in oss till erikslund vi shoppade åt massor hehe fett jag känner mig... kom nyss hem hade en rätt så bra dag iaf ♥ Det av nån jävel som byte blöja på sitt barn på donken där man åt vid borden trevligt.... men  visar senare vad jag köpte puss!

ge upp för det du inte kan få, innan du bryter ihop.

 

bästavän

♥ jag och min bästavän på bilden tror de är sen 2010? på lussekuppen så bilden är 1,5år gammal! älskar dig. 
Just nu ligger vi i min säng va på OK för nån timme sen och köpte glass och cola, imorgon ska vi shoppa!:D:D 
love life!♥ Vi ska dygna idag, senare inatt ska vi nog ut på äventyr! :D fatta jobbigt att gå runt på stan och shoppa när man inte har sovit något? menmen inte hela världen pusspuss!♥
 
 

vart på donken...

tog bussen in till erikslund käkade donken med johanna,johanna malin och emma svin fint! sen köpte vi godis och kollade på kläder. Nu ligger jag och emma helt döda i min säng. Vet inte vad som händer senare men de visar väl sig. 
snygg bild... älskar er mina fina!♥ 
 
 

hemma sov här... GRATTIS BECCA!


Hejhej. Emma sov här inatt ovanligt, de är ju bara trevligt! :D eller? menmen idag vet jag inte vad som händer väntar på att emma ska vakna sen ska vi väl dra oss mot willys antar jag.... Ska väl ut gå med hunden en snabbis va lite snäll mot min mamma!

ååååååååå grattis min älskling!! 17år idag!! ÄLSKAR DIG becca!kommer till virsbo och grattar dig så fort jag kan! puss världens gulligate människa!♥

träffa min älskade emma nu!


Jag är ledsen för allt jag har vart tvungen att gå igenom det jag har gjort, jag ångrar att jag inte gjorde något åt det då, jag ångar att jag har förlåtit så kallade vänner som vart idioter mot mig till och med så min bror regerar över de.
Just nu lever jag mitt liv med min mamma pappa syskon vänner och kämpar mig igenom varje dag med hjälp av världens underbaraste människor!♥

Men nu ska jag ut och träffa min älskade emma!♥


19,07

hejhej bebes! ;D vaknade då åt jag fanny och sarah frukost, sen åkte vi till västerås och lämnade dom då träffade jag en annan vän som heter Sarah! :D vi fikade och kollade på kläder, sen tog jag bussen hem. Sen dess har jag badat,ätit,handlat med pappa, och tvättat. Ska ut med hunden nu sen bada igen hehe! nästan de bästa som finns ju!

En gammal bild mig på tror jag är 4-5år på bilden.
Skriver mera senare pusspuss ha de brabra!♥

Några bilder ifrån min dag


frågestund ! :D

hejhej kör på en frågestund svarar imorgon kväll. pusspuss!





donken. bada....



 



hejhej marcus och ante hämtade mig sarah och fanny vi åkte till donken och åt, sen till sura och handlade på willys, sen kom emma och melle hem till mig vi badade i badkaret hihi mys! :D men bara jag fanny som badade och emma en liten stund.

Ojuste fanny? älskar dig tack för ALLT menar verkligen de! :D du säger alltid så bra saker och visar verkligen att jag är värd något älskar dig! just nu ligger du en meter ifrån mig! pussis! 





söndag


gammal och dålig bild,

Hejhej hoppas allt är bra med er! med mig är det sådär försöker köra på, igår kväll åkte jag fanny emma och sarah till virsbo, hände lite saker och så. Vid 3 körde en kille hem oss sarah och fanny sov här vi har nu käkat frukost och jag har tvättat håret och sånt, idag får vi se vad som händer :D och igår va i och åt donken och handlade på ica maxi hihhi kör på samma senare idag puss!


Trots allt jag vart med om så står jag endå upp♥ jag är stolt över mig själv för att jag är den jag är, trots mina motgångar!


 


love life!




Tjatja snart ska vi dra ut på äventyr! :D love life! men vi hörs puss!






lite bilder ifrån igår.





orkar inte ladda upp mera bilder just nu.Vi vaknade nyss, och bilderna är ifrån igår

Fanny om du ser det här vilket du gör tror jag iaf, ska du veta att jag älskar dig du säger alltid så fina saker, lyssnar på mig och förstår! dina ord är så bra! hehe gay jag låter nu men det är verkligen sant! hon får mig att må mycket bättre! :D








Hemma nu!!!

HejhejHejhej dom har gjort om blogg.se dåligt!!! Men skit i de nu va i Virsbo inatt med Fanny Emma och Sarah vi va med folk och sånt fick även alkhol i mitt hår!!!! Kom hem för en halv timme sen ungefär min älskade mamma körde och hämtade oss! Bästa mamman! Det går inte att blogga ifrån appen så jag bloggar ifrån mobilen på annat sätt men skit kul att veta eller !!?? Så kan inte lägga upp någon bild nu men ska försöka sova nu så hörs vi!

sov i ramnäs

hejhej sov i ramnäs inatt ska snart dra in till västerås för att möta upp fanny och sarah,nu käkar jag frulle med emma och mamma men bloggar mera senare!:D

krampuss!


Hejhej va och käkade pizza med emma som igår... Vi åkte hem där ifrån med än vän ;) nu ligger vi i sängen och käkar godis, senare ikväll blir det nog ut på äventyr som igår! älskar att va med emma, vi hittar oftast på massor med bus som inte ni får vet ;) tufft livet är ibland aså....

LEV

 
tänk inte på morgon dagen. Försök lev din egna dröm. Gå din egen väg. Försök inte lyssna på vad andra tycker om dig va den du är. Försök göra det som du är rädd för det kan alltid bli bättre då.

Hejhej skrev lite saker jag försöker leva efter och de går åt rätt hål! Badade nyss tvättade håret och sånt innan de käkade jag och emma jag som lagade maten hehe duktig jag är! sen kom min pappa med cola! :)
ska ut med hunden nu lite snabbis medans emma ligger inne och typ halv sover........kram..

Torsdag


En dålig och gammal bild på mig.

Hejhej kvällen/natten igår va brabra! :D min mamma hämtade oss så vi va hemma lite efter 5 på natten/morgonen så emma och sarah sov här. Sarah har redan tagit bussen hem och emma ligger brevid mig och sover. Vet inte vad som händer idag men det lär jag märka så vi hörs puss!


Lovelove

Älskar dig!! Vi är just nu borta;) kommer hem senare inatt puss! Vi är på hemligt ställe...... Pusskram hehe


Hos Emma

Hejhej är hos Emma vi har käkat mat och snackat vid halv fyra ska jag möta Sarah vid bussen:)


01.28

hejhej bebes! :D a hade de gymt bra på grönan åkte rätt mycket träffade massor med vänne. visste inte förran 45 minuter innan jag åkte att jag skulle dra så hann verkligen inte blogga. Nu har jag sommarlov hur skönt? även fast jag inte va i skolan va jag ju på praoven sen på bup och massa annat som jag inte dela med mig av här. Men ska laga någon mat till mig själv nu så vi hörs pusspuss!

Grönan- på väg hem nu

Hejhej vart på grönan hela dagen fick reda på att jag skulle åka dit 45 minuter innan bussen gick stress säger jag bara hehe:) åkte med skolan så vart med olika hela tiden typ men sitter på bussen på vägen hem nu bloggar mera sen pusspuss


De flesta använder första delen av livet till att göra resten av det eländigt.



jag känner för varje dag som går att jag började må bättre, jag har alltid trot att nån ska svika mig och nu har det hänt, saker börjar lägga sig på plats inser mer och mer vem jag är och vad jag vill och vad jag gjort igenom och hur tufft det har vart! Men jag är så JÄVLA tacksam för all hjälp/stötting jag har fått av familj och vänner! visa som inte ens vet hela historian varför jag är deprimerad.

Jag är glad att jag är den jag är idag, trots mina motgångar som har gjort mig så stak! jag har ju inte valt det som har hänt mig men endå har jag påverkats nå otroligt mycket av de, min mamma är min ängel älskar henne massor hon har ställt upp för mig hela tiden trotts att hon inte ens vet varför jag mår som jag gör.

Men som sakt är jag fortförande deprimerad och även djupt deprimerad, men försöker ta dag för dag och se vad som händer äter mina medciner, kommer kännas bättre nu när alla får sommarlov jag kommer ha massor med tid att tänka igenom allt! och va med fina vänner äta glass och ska kanske även på en till resa! jag gör det bästa jag kan! men vi hörs puss och hej!

sånt som händer ;)

hejhej fick någon ide om att jag vill ha kort hår och tvingade min mamma att klippa mig, lite spontat sådär men lite så jag är ;) blev inte så där jätte bra men det duger åt mig iaf! :D nu ska jag gå ner och tjocka med sen ut med hunden igen vi va ute så kort stund tidigare men vi hörs senare idag eller imorgon eller inatt men aja puss hejdå!




om mötet....mys syster....


Hejhej jag mamma och min syster åkte in till bup, mötte upp den jag skulle träffa där. Mötet blev inte som planerat vi drog till ett cafe fikade och snackade om mig hur jag mådde osv... sen gav jag bort en blomma och tacka för hjälpen! fick de söta hjärtat över! som man kan hänga saker på:) sen träffade jag min mamma och syster och käka bk sen köpte hon möbler och gott till oss sen drog hon och jag hem till henne och kika film och prata! älskar henne massor! :D

Jag har lärt mig massor sen jag träffade mer utbildade människor som ska hjälpa deprimerad människor(som mig nu då) har fått reda på vem jag är och hur jävligt jag har haft det, och attmitt liv har vart tufft osv...
Och min tatto jag ska göra ska symbolesera vad jag vart med om och hur tuff min barndom va och endå tog jag mig igenom ALLT själv!!
Men nu ska jag ta n ut en snabbis pusspuss ha de bra!

always strong


Hejhej blev hemma ifrån praoven idag, om nån timme ska jag iväg till bup.  Senare ikväll ska jag ha mys kväll med min ena syster så det blir ju bra :D ska ut och hunden lite snabbat nu så bloggar mera senare puss!


pusspuss



Va nyss ute med hunden en snabbis träffade även emma och snackade lite ÄLSKAR DIG BÄSTIS FESTIS trots alla dina misstag ;) sov några tímmar på eftermiddagen vaknde runt 8 så jävla skönt!



Några bilder ifrån igår.





hejhej hade en bra kväll/natt vi va typ 9st i en stuga och chilla somnade vid 7 åkte hem till sura med emma vid 1 och käka som jag skriv tidigare, orkar inte lägga upp mera bilder det är va så värt att åka dit! vi hörs senare pusspuss!

:)

Tjatja kom nyss till sura käkar med Emma nu vi hörs senare puss


I virsbo

Nu ska vi sova i en stuga med några vänner och basta vi hörs sen ha de bäst pusspuss


Lördag



hejhej mår rätt så bra just nu för stunden!!:D känns helt sjukt jävla underbart!!! men skriver planerna för idag senare men kommer nog bli grymt!!! men måste äta nu så vi hörs puss!


På väg hem ifrån virsbo

Hejhej vart i Virsbo nu i kväll/natt med Emma och sen va i med några och vi hade det galet bra iaf jag ;) nu sitter jag i bilen på väg hem med mamma och Emma vi hörs pusspuss !


shopping! :D




va först på praoven sen shoppade jag med mamma och pappa sen fikade jag med sarah vi kikade även på skor och köpte det som ni ser på bilderna men vi hörs senare puss!

22.58


hejhej har käkat massor idag! :/ menmen vem fan lider av de om 5år? (utom mig kropp) hehe! Och snart får alla sommarlov även jag! då blir det inge bra praov på dagis. ÅÅ fyfan va skönt med sommar ska iaf till Åland sen förmodligen till England med en av systrarna! :D menmen ska ut med hunden en snabbis pusspuss ha de bäst!

Torsdag

hejhej bebes!! :D först åkte jag runt med pappa sen handlade jag med mamma, sen va jag och mamma ute med min systers hundar och imorgon ska jag shoppa med mamma!

ååå jag har bestämmt vad jag ska tatueringa hehehe :D skit glad men ni får veta när det är klart! pusspuss!

always strong!!!



Gammla bilder sen sista bilden är på mig och alicia! :)

För mig gör det ont att kolla tillbaka, hur mycket jag har kämpat för att komma fram hela tiden alltid har det kommit något stop, jag är så jävla miss nöjd med min barndom så det inte finns. Grinar när jag tänker på mig själv vad jag har låtit mig själv att gå igenom, hur jag har låtit andra människor behandla mig.
  i will not give up!


lite bilder ifrån dagen.






Några bilder ifrån dagen! :D men ska ta med min hunden och gå ut med honom en stund! pusspuss!

Onsdag

hejhej bebes! :D idag fyller en av mina bröder 23 år! grattisgrattis! så ska väl fria honom idag. Va ju i virsbo igår kväll/natt hade det bra! ;) men käkade nyss glass till frukost lika bra! men ska ta med mig hunden och gå ut en stund med honom!

Trots allt som har hänt mig så står jag upp.

Hemma nu

Ligger i min säng och smsar med vänner och spelar på mobilen kom hem för en halvtimma sen bloggar senare !


puss!


Hejhej har sovit typ hela dagen eller har ju vakant men somna om lika snabbt. men ska snart dra till virsbo så bloggar senare puss!

Köpte idag.

klännigen som ni ser bilden över köpte jag idag tycker det är enkelt och söt!

Måndag

hejhej dagen började med praov på dagiset jagr  börjar kl 7 imorse, sen kl två skulle jag vara inne i Västerås för ett möte typ. Sen va jag på erikslunds shoppingcenter med mamma! fick en mig en sak hem visar senare, sen käkade vi salladsbar! :D lovelove!!! nu ligger jag i sängen med datan och bara vila och ta de lungt puss ha de bra!


20.38

hejhej bebes! :D va nyss på willys med emma och melle, köpte lite onyttigt som vanligt... men nu är jag hemma och ska städa och lite sånt såklart lyssa på musik ÄLSKAR musik! måste bädda nytt i sängen oxå menmen ska sluta skriva nu bloggar mera senare ha de bra!

14.44


Hejhej hatar SÖNDAGAR! menmen allt känns bättre i mitt liv just nu! så jävla skönt, men allt är inte bra lever långt ifrån mitt dröm liv men jobbar på de ;) men spilde ut ett glas cola i min säng nyss :( menmen ska försöka tvinga med min pappa och köpa glass med mig!
puss och ha de bra kramkram!

det är först när man släpper taget om något, som man kan gå vidare.




känns bättre:D


Hejhej allt bra eller??? :D med mig är det just nu skit bra!! moa sov hos mig natten till lördagen vi snackade om allt! idag har jag, ätit pizza, kollat på film, köpte massor med gott hehe, och allt har jag gjort med vänner! vid halv 12 hämtade marcus och micke mig linn och moa sen drog vi vidare till västerås till något slott långt bort!! men såg INGET spöke.... sen käkade vi donken kom hem för typ en timma sen.
Så min dag har vart grymt bra vi sjöng massor i bilen och skrattade love life! nej det vet ni att jag inte gör men det känns grymt bra nu iaf! puss och hejdå!

Puss

Bloggar mer när jag hinner bilden är tagen nyss


20.42


Hejhej bebes håller på att små städa lite, och är jätte shopping sugen men alla affärer är ju stängda nu men imorgon kanske? :D får se. VILL HA SOMMAR KLÄDER PÅ MIG som på bilden... men nej barnen hade vantar på sig idag och det är 1 juni idag fyller ju mallan år grattis igen min vän! <3 Och om en månad fyller jag 16år hihi! :D vet inte ens vad jag ska önska mig...

Va ute med hunden

Thilda drog för nån timme sen, va ute med hunden nyss tror Jag skulle träffa Emma senare oxå men puss!


Fredag! :D

hejhej bebs! ;D jag glömde sova inatt hehe sånt som händer men va endå på praoven, jag bruker alltid känna fyfan bra de gick! men nu kändes det långt ifrån de. Och mötet blev inställt! ganska skönt endå! va nyss och handla godis med min mamma heheheheheh :D ! Och om en halv timma ungefär kommer thlida till sura så ska va med henne! men vi hörs ha en JÄTTE bra FREDAG! :D


puss

kan inte sova, tänker på allt jag vart med om, alla olika händelser, det gör så ont att se tillbaka. Jag vill och önskar över allt i hela världen att det aldrig skulle hänt mig men nu har det hänt ett flertal gånger, och jag kan inte ändra de. Men det va inte mitt fel. Jag vill dela med mig av de till er, men är ledsen jag kan inte och kan inte heller förklara varför, men jag ska inte ge upp!
Det som inte dödar mig gör mig bara stakare, jag tror verkligen på dom orden! jag hoppas att de ärså! men just nu är det tufft  men jag försöker köra på ! :D och idag (fredag) tror dagen kommer bli skit bra! först praoven, sen möta, träffa thilda senare va med emma och sen kanske det kommer några vänner och sover hos mig!
OCH GRATTIS MALIN! hon fyller 16år! :D ha en super bra dag hjärtat! Det är du självklart värd och hoppas det går bra för dig idag på soaren!!!!

RSS 2.0