jag ska aldrig ge upp trots alla motgångar



Den får inte några vänner som är rädd för att skaffa sig ovänner.

hejhej sötisar! :D gymmade med emma i en timma, sen gick vi in på willys köpte lite onyttigt som ni ser på bilden.... När vi kom ut ifrån willys så stog mamma där hehe bra de slapp iaf gå hem! Om några dagar får jag egen nyckel till gymmet med så jävla skönt ska förska sola och gymma flera gånger i veckan! :D

Torsdag

Hejhej bakade nyss chocklad bollar och det blev min frukost ;) men folk säger ju att frukost är viktigt tog cola till hehe ! så mår illa nu kan man säga, just nu läser jag bloggar och lyssnar på musik. Ska ta med hunden på en kort promenad och senare ska jag grymma med emma ! :D ÄLSKAR allt lyssna på hög musik som gör mig glad! :D
HA DET SKIT BRA PUSSPUSS! :D

23.45

En söt bild på mig och min mamma! älskar dig!
Det känns helt fel att det snart är sommarlov, förra sommaren va UNDERBAR!! MALTA språkresan 2011!! :D men känns lite tråkigt att det inte bli som jag trodde, jag och en vän sa att vi skulle göra den här sommaren bättre än sommren 2010 och vi va väldigt mycket på, men nu är vi inte vänner längre. Hur ska jag börja sommaren nu då? Ska ju till Åland och va där i två nätter 30juli med emma och min mamma och pappa, sen till England med min ena syster. Men en sak som är helt själva säkeret jag och EMMA ska festa massor! Så den här sommaren kommer ju bli bra! men bara inte som jag hade tänkt mig!

tränat! :D

hejhej bebes! :D Emma ringde mig så vi drog till gymmet jag solade även 10minuter haha värt??? tränade lungt i lite mindre än en timma, känns iaf skönt och bra efter. Och nästan fredag kanske jag ska till min gosis hihi och sova där men inget bestämmt än. Men ska ta och laga ihop något snabbat så kanske skriver mera senare!
ha de bäst!

nytt


Jag kommer alltid vara stakare än dig.

Sallad

På väg hem ifrån erikslund jag och mamma köpte med oss varsin sallad!:D


så fint gjort!


tillbaka efter en kort tid ifrån bloggen ;)


ren spegel man har... hehe. kanske ska  börja med att skriva hejhej!:D allt i mitt liv är lite upp och ner just nu, men allt kommer på att sätta sig på plats, inser vart jag har mina nära och sånt.

Men under tiden jag inte har bloggat har jag, haft tid med min fina mamma, syster, började gjort om mitt rum och imorgon ska det handlad nya saker till mitt rum med mamma, och sen har jag grinat för mycket och tänkt och självklart har jag ätit donken...
Kram bloggar mera senare eller imorgon puss!

jag hoppas på att framtiden gör det bättre



JOOO om ni bara visste hur mycket jag har grinat, men jag ville lösa det igår när jag stog själv och grina men hon ville då inte komma. Jag är ledsen för det är som det är. Men jag älskar moa nå sjukt mycket och hoppas ju såklart på att det blir bättre med tiden men vi lever så jävla olika liv just nu. Men nu klarar jag inte av att skriva med ha de bra!

Solar badar och myser hos emma


jag trodde aldrig våran vänskap skulle nå ett slut.






Som ni kanske förstår så mår jag skit grinat hela hor dagen men ska försöka gå ner och gratta min ena bror som fyller 22år idag! ha de bra så bloggar jag senare puss!


Lördag


Hejhej. Jag kommer snart göra ett skit stort val, men ni kommer märka när allt är helt klart. Ska dra och sola om någon timme sen ska jag fira min emmizz som fyller 16år hihi! :D sen senare ska jag va med moa tror jag.¨
Så ser väl min Lördag ut nu iaf.  Imorgon är det ett år sen jag hade världens sämsta natt... hehe.
Men nu ska jag göra lite små saker för att må lite bättre, måste tänka igenom allt som hänt och så, och tänka vilka människor jag vill ha kvar i mitt liv även fast det kan vara svårt att säga hejdå menmen jag är stak !

Grattis emma 16år!!:D


Grattis pullan hela 16år!!! 2år kvar till krogen!!:D Hur länge har vi kännt varnadra?? 14år kanske??? du har vart riktigt dum mot mig och det är ju såklart INTE lungt, men du va den ENDA av min vänner som kom hem till mig när jag inte ville lämna huset och vi käkade mest då menmen.... Det va riktigt fint av dig! GRATTIS MITT HJÄRTA!! hoppas det blir lite partyyyyy imorgon! hihih

nytt





skriver mera när jag orkar ha de bra pusspuss!


Undrabara fredagar

Hejhej först shoppade jag med min mamma och syster sen vid 8 vid drog till rocklunda sen till stan och åt nu ska jag ta bussen till sura och träffa några vänner som möter mig vid bussen och Emma fyller 16 år i morgon men bloggar mera senare min buss går om 20 minuter puss!


Fredag

Hejhej sötisar;) just nu är Jag på praoven men barnen sover så det finns inget att göra för mig. Vid 2 drar jag in till Västerås med mamma syster och kanske min bror vi ska shoppa lite och så :) efter det kanske jag ska träffa Sarah men det är inte säkert. Vi hörs senare puss och ha en super fredag!!!:D


Glad tjej jag är nu :D

Hejhej va ute med malin en stund när jag gick hem gick jag in på konsum inte bra... Menmen idag bokade jag och mamma en liten resa till Åland i sommar vi ska bara bo på hotell där i två nätter för jag inte vill vara hemma när jag fyller år. Sen någon gång i juli ska jag till England med min ena stora syster vi är inte bokat än men ska nog snart göra de :D! Sen kanske jag har en till resa i sommar med en vän men skriver mera om de när det är helt 100. KÄNNS UNDERBART! lite planer inför sommaren iaf sen ska jag sol bada och mysa med mina vänner här hemma såklart!:D

ha de grymt!

ha de grymt!

lite om skola och sånt.

Jag vet att jag är stak och kan klara mig igenom de här, men det är endå så sjukt svårt, eftersom jag inte kan prata med någon om det som hänt mig tidigare i livet, och jag vet att dom flesta tror att jag mår dåligt för mina brosor åkte in för ett år sen, men fina ni det är bara 5% av varför jag mår så dåligt som jag gör så. Men jag ska bara köra på nu som ni märker så är inte skolan det viktigaste för mig nu, för nån månad sen ville jag bara dö så måste köra på stackta men säkert!  Och jag ska börja plugga lite i höst på en skola i Västerås, men kommer inte gå i skolan varje dag eftersom jag inte kan de mår ju jävligt dåligt och det är bup som har valt en bra skolan som skulle passa mig.
Ska fortsätta mig mitt nu, tänkte bara skriva av mig lite nu hihi ha de jätte bra pusspuss på fina ni! :D

Ny




19.21


Hejhej paddlade med klassen kändes konstigt att va med dom eftersom jag vart borta så länge nu, efter det åkte jag med sarah till västerås vi käkade först glass sen donken hehe sen kollade vi i lite affärer fick med mig en liten sak hem ! :) min mamma hämtade mig vid bussen sen åkte jag till willys hehe men bloggar mera senare mår inte som jag ska nu puss!


Ute med klassen


00.19



Hejhej vart med moa idag kom hem halv 12 nu ikväll vi va på gymmet i någon timme tror jag de va nice!:D så har ätit nu haha magen står ut :/ sen har jag såklart duschat. Imorgon eller a det är ju idag nu menmen ska jag paddla kanot med klassen haha sämst på de!!! inte vart i skolan på så himla länge men pravor ju och gå på bup skolan så.PUSS

Haha förlåt för dålig svenska i förra inlägget..... Puss


Solar med moa

Råkade skriva måndag iaf tisdag i förra haha solar med Moa på fast jag har solat klart nu så käkar lite gott och väntat på Moa solade bara 15minuter. Men bloggar mera senare!


Måndag


Rosanna


Namn: Rosanna Holm.
Ålder: 15år.
längd: 158cm skulle jag tro.
Bästavänner: Moa, Malin och Emma.
Bor: Surahammar.

vi cyklade till ramnäs






Först va jag på praoven. Sen åkte jag hem till moa och vi cykla sen och handla varsin pizza sen drog vi ut på 66an haha mot ramnäs vi stannade på vägen och åt hihi mysigt! sen cyklade vi runt där och tog lite bilder och så sen hem igen. Dagen va bra massor med snack;) skriver mera snartsnart pusspuss!

du är nästan lika bra som jag puss!


I LOVE YOU

jag och moa ska ta cyklarna och dra ut nu! hehe pusspuss!!


två år i sommar majsan!!!! :D :D



Hejhej mår lite bättre nu, försöker bara köra på men det är inte så lätt hela tiden menmen ska va med moa idag hon är sjuk så vi ska köpa massor med gott och mysa hihi älskar min flicka! :D Vill ni veta en töntig sak??? I sommar har jag och majsan(moa) vart bästavänner i två år! <3<3<3<3 DET SKA VI FIRA!  älskar henne fast ibland vill jag slå henne! hihih! puss på dig majsan! :D
vi hörs senare för nu kommer moa majsan då och hämtar upp mig woppwoppppiiss :D

-

Kom nyss hem ifrån virsbo, hade det brabra. men nu är jag halkat ner igen så bloggar mera sen puss



jag kommer alltid vara lite bättre än dig.


Hejhej på er! :D vart är handla och är på skit dåligt humör! menmen senare ska jag va med moa och vi kanske ska till virsbo får se. Och den som skrev att jag stavade fel förlåt om du tyckte det va så jobbigt så att du va tvungen att kommentera! ;) men jag har dyslexi :) Men vi hörs senare ska äta nu pusspuss!


det som inte dödar dig gör dig stackare!

Jag döljer det färsta som hänt mig, tänker på det hela natten, vaknar kallsvettig och rädd att det ska hända igen, det va flera år sen sist men jag har inte glömt det än, inte sakt till någon om vad som hänt. Jag har klarat det själv hela tiden, jag vet att jag är stack! iaf ibland! puss och hej!

gör dina motgångar till framgångar!


Hejhej hade en mysig dag med Sarah i västerås käkade donken shoppade lite som jag visade er :) och sen fikade vi, min pappa hämtade mig vid 3 tror jag.


Jag är ganska stolt över mig själv ibland men inte på det sätter ni tänker på nu, jag har ju vart med om mycket som är helt hemskt som ingen vet inte ens min mamma eller pappa ingen vet allt! Men endå kämpar jag på ;) jag låg hemma i min säng i flera veckor utan att vara med någon ingen av min vänner kom hem till mig då och försökte trösta mig, men endå klarade jag att ta mig upp igen och försöka leva som alla andra! Sen märker jag hur visa töntar sig för små saker.
jag kommer alltid göra mina motgångar till framgångar och tillslut kommer jag vara grymt stack puss!


köpte idag :D








Stan med sarah

Hejhej är på stan med Sarah nu fikar vi bloggar mera hemma sen puss!


köpte igår



hemma hos emma

Hejhej är hemma hos emma nu. Va i västerås med pappa och min ena syster vi handlae och åt även sen köpte en linne på gina visar det när jag kommer hem :) men ska fixa till mig sen dra vi ut och busar pusspuss ha en bra TORSDAG :D lediga imorgon men inte för jag går i skolan men praovar ju men puss puss och hejdå!
två bilder på mig och emma sen i höstas! puss på er vännen!

dagens





Hejhej ska dra iväg för att sola snart har inge färg alls hehe sen blir det in till erikslund med pappa och senare ska jag hem till emma så det blir hur bra som helst ju! :D innan jag ska sola måste jag cykla iväg och köpa kex-choklad och pk! men vi hörs senare ha en as bra torsdag vi är ju lediga oxåååå  puss! 
 

Att vara stack! ge aldrig upp!

Jag är långt ifrån nöjd med mitt liv, jag mår dåligt grinar varje dag, men det här kanske låter konstigt men sen jag börja praova på dagis har det fått mig att må bättre lite iaf att se varje gång jag är där hur glad man kan göra en annan liten människa så lätt är verkligen underbart! :D jag är ju deprimerad men är glad att jag vet vad jag vill bli jag ska jobba med barn helst på förskolor! jag mår bättre nu än jag gjorde för två månader sen, men är rädd hela tiden för att halka ner där igen det är så jävla lätt ingen förstår, men visa dagar orkade jag inte gå ut sängen. Jag vill inte hamna där igen, jag hade bara min mamma då, hon är underbar! visst hade jag min pappa med såklart men träffar bara han på torsdag,fredag,lördag och söndagar för han jobbar i stockholm och bor där i veckorna! Men jag är stack gått igenom helt sjuka saker är stolt över mig själv! Älskar min mamma och pappa älskar er så mycket. Ett tag när jag va deprimerad va min mamma hemma med mig för jag inte skulle va hemma själv, så jag inte skulle ta livet av mig då. Älskar er mera än ni vet pusspuss!
Blev en lång text menmen vi hörs ha de bra pusspuss!

Om det finns ett liv efter detta blir det nog också ett helvete.

 
Hejhej på er! :) pratar med moa idag praoven gick bra som vanligt ;) hehe drev men de gick iaf bra! käkade nyss popcorn standard nu ju! ska snart gå ut med hunden en snabbis snäll som jag kan vara ibland! :D Men vi hörs senare ha inte tid att skriva nu pusspuss!

att leva är att vänta.



Godmorgon! :D har fixat klart mig nu och väntar på att min mamma ska hämta mig sen vidare till praoven mysmys älskar verkligen att vara på dagis! alla barnen är svin söta! men ska gå ner och dra på mig jacka och skor nu vi hörs pusspuss!

(bilderna tog jag igår)


De flesta använder första delen av livet till att göra resten av det eländigt.



Va ute med hunden och fotade så bjuder på två bilder. Ska bädda nytt i sängen nu med hjälp av mamma kan inte sätta på de där på täkte hehe ;) Sen fixa cola och popcorn och kolla på nån film och bara ta de lungt läsa lite bloggar och sånt! Vi hörs ha de underbart pusspuss!

SVAR



SVAR: emma tog med mig dit sommaren 2011 asså förra sommaren då började jag va med dom mer och mer, så började känna dom igenom emma.



tre bilder ifrån virsbo får ni nu oxå :D


saknar den du va mot mig.


hejhej har vart ute med hunden för ett tag sen, vart vaken i flera timmar men endå bara lyckats gjort de... känner mig äckligt trött men ska endå försöka hålla mig vaken, tror jag ska dra mig till praoven imorgon fast jag mår som jag gör, men ska lägga mig i badet nu vi hörs senare pusspuss!

22.06



så ser jag ut nu hehe inte finklädd men ska gå ner och fixa lite popcorn och cola lovelove! hehe måste även bädda nytt i sängen får tvinga mamma att göra de menmen ska inte skriva mera onödigt skit så bloggar mera sen pusspuss!

Måndag


Hejhej snackar med moa som är på väg hem till mig så bloggar mera senare ha de bra bra sötisar!:D

Den får inte några vänner som är rädd för att skaffa sig ovänner.

Det är inte jag som har gjort fel.

mysmys med bästavännen





hemma hos moa


är hos moa bloggar mera senare älskar dig massor pullisen kramkram :D


01.18

hejhej va först och grilla med lite tjej kompisar! mysigt! sen åkte jag och moa vidare till virsbo och va där i nån timme hennes gulliga farmor körde dit oss och min mamma hämtade oss, vi lämnade moa, sen prata jag och mamma och blev ledsen så vi drog vidare till västerås köpte cola och pocorn.
Älskar att skriva på något konstig sätt får det mig att må lite bättre :) men hör av mig sen ta hand om er sötisar pusspuss ;)

min fina mamma och min fina pappa! ÄLSKAR ER! ni är inte bäst men ni är underbara<3


blir att vara med moa :D




Hejhej. Va i Västerås med mamma vi hämtade min bror, sen åkte vi tillbaka hem och köpte munkar hehe åt nyss mat och senare ska jag va med moa, får se vad vi hittar på inget bestämmt än iaf.
Hör av mig senare pusspuss och ha de super bra;D

Ny vaken

Hejhej åkte till Moa igår gav blommor till hennes mamma som fyllde år gullig jag är ibland sen käka i tårta sen körde hennes pappa oss till Virsbo där vi va med några killar sen vid 1 hämtade min mamma oss, idag får vi se vad som händer hör av mig pusspuss!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3533174/images/2012/pic_202215459.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3533174/images/2012/pic_202215459.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3533174/images/2012/pic_202215480.jpg" class="image">


snart blir det att åka till moa.

hejhej är med emma nu, jag ska snart dra mig till moa så bloggar mera när jag har tid och lust pusspuss!

lita på vännerna idag som om de vore fiender i morgon, och av värsta sorten.

Hejhej valde att göra en ny blogg. Kommer dela med mig massa saker här fast visa mera vem jag verkligen är och skita i vad alla andra tycker, jag kommer endå aldrig bli älskad av alla;D


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0